• Ponedeljek, 23. Apr. 2018

Pišite nam

Za vsako vprašanje ali idejo nam lahko pišete, in v najkrajšem možnem času Vam bomo odgovorili.

pisite-nam

Obrazec....

Učinek

Nežno protibolečinsko delovanje visokotonske terapije
Z visokotonsko terapijo vnesemo v telo energijo, ki aktivira celice in vitalizira telo. Ta energija ustvari resonance, ki omogoči, da celice in tkivne strukture zanihajo. Cilj je vzpodbuditi celično izmenjavo in lajšanje bolečine. Kadar izmenjava snovi celice ne poteka brezhibno, so celični procesi in komunikacija med celicami porušeni. Visokotonska terapija da v tem primeru odločilen impulz za začetek normalizacije procesov celične izmenjave. V telesu se ustvarijo resonance, ki omogočijo razporeditev bolečinskih in vnetnih mediatorjev, kot tudi hranilnih in balastnih snovi, s tem pa je spodbujena in olajšana izmenjava snovi. Glavni učinki visokotonske terapije so:

  • aktivacija in normalizacija izmenjave snovi
  • lajšanje bolečine
V okviru posameznih programov zdravljenja pa so znani specifični pozitivni učinki:
  • izboljšana občutljivost na insulin pri zdravljenju diabetične polinevropatije
  • zmanjšana telesna teža pri zdravljenju diabetične polinevropatije
  • zmanjšano lokalno vnetje pri zdravljenju obrabe kolenskega sklepa

Bolniki občutijo visokotonsko terapijo zelo prijetno. Večina jih med terapijo zaspi, po terapiji pa se počutijo osveženo, kot po dolgem sprehodu. Učinek se pogosto začne po prvi terapiji, praviloma pa med prvima dvema tednoma zdravljenja, s tremi obravnavami na teden.

Pri visokotonski terapiji ne nastopijo neželjeni stranski učinki. Bolniki lahko torej brez težav preizkusijo učinke te terapije.

 

Kontakt

SEMOS d.o.o.

Opekarniška cesta 15a
3000 Celje

Telefon: 03 5419 715
Fax: 03 4911 208
E - mail: info@bolecina.com

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam